Programmatic Insights

Cross-Device – Nå kan annonsører reklamere sømløst på Desktop, Mobil og Tablet!

By Tor Olav Haugen, posted on October 7, 2015

Cross-Device – Nå kan annonsører reklamere sømløst på Desktop, Mobil og Tablet!

ThumbAd leverer nå en helhetlig løsning for distribusjon av annonser, som gjør at relevante og aktuelle brukere nås i de kanalene som gir best resultater!

Torsdag 1. oktober 2015 lanserte ThumbAd som første selskap i Norge Cross-device  – en «Game Changer» for digital annonsering!

Ved å integrere med verdens ledende selskaper innenfor Cross-device har ThumbAds kunder nå muligheten til å frekvensstyre på brukernivå, og ikke på enhetsnivå som er normen i markedet. Den klassiske digitale mediemiksen hvor man allokerer en prosentandel av budsjettet på desktop, tablet, mobil og video er nå forbi. Med ThumbAds unike teknologi starter en ny æra, ved å følge brukerne på tvers av enhetene og vi kan se hvordan de ulike kanalene bidrar til konverteringer og andre KPI´er.

Dette er hva Cross-device betyr for medieplasseringen

  1. Du kan nå gjøre Retargeting på brukernivå, uavhengig av enhet! Dette skiller seg fullstendig fra dagens metode som er silobasert. I dag leveres Retargeting enkeltvis på brukernes forskjellige enheter hhv Desktop, Mobil & Tablet med frekvenskontroll per enhet. ThumbAd følger brukeren og kan derfor nå tilby retargeting på tvers av enhetene, men mot den samme brukeren.
  2. Du kan nå øke sannsynligheten for å nå riktig bruker i ditt idelle kundesegment med 2,6 ganger høyere sannsynlighet sammenlignet med tidligere – noe som er revolusjonerende!
  3. Cross-device effektiviserer dekning og optimaliserer frekvens noe som gir deg mer kontroll over visningene.
  4. Du kan nå frekvens-styre annonseringen på brukernivå på tvers av alle enhetene for Display, Mobil og Video!

Analyser viser en nøyaktighet >92,1% for kundereisen mellom Desktop Display, Desktop Video, Mobile Web Display, Mobile Web Video, In-app Display, In-app Video, Desktop Video, Mobile Display, og Mobile Video.

Dette effektiviserer  annonseringen betydelig både i forhold til kostnader vs effekt. Med Cross-device øker sannsynligheten betydelig for at dine KPI´er oppnås. Studier viser at det trengs 76% færre visningseksponeringer for å drive konverteringer når brukeren har fått reklamebudskapet på 3 enheter. 


Category:

Leave a comment