Programmatic Insights

Proximity – «Game-changer» for Programmatisk annonsering!

By Tor Olav Haugen, posted on September 20, 2016

De første Proximity leveransene viser ~3,8x mer engasjement. Denne formen for annonsering handler om å annonsere til folk der de er – og dit de er på vei! Annonseringen er ideell for merkevarer som har fysiske utsalg (i tillegg til online) og/eller annonsører som ønsker å påvirke folk i en spesiell situasjon eller posisjon. Metoden ThumbAd benytter knytter sammen offline og online på en ny og effektiv måte – naboen til Beacons!

teamThumbAd deler en anonymisert “high-level” casestudy gjennomført i september 2016. Annonsøren valgte Proximity i et Programmatisk set-up, som en (1) av fem (5) annonsegrupper.

Som metode benyttet de a/b-testing, med lik annonsør, i samme tidsperiode, med like bannere og identisk tilbud. For annonsegruppen “Proximity” retter de annonser til folk som er i nærheten av kjedens butikker. ThumbAd definerte 3 ulike annonseradiuser; 10,000 meter (kjøreavstand) – 300 meter når du er i umiddelbar nærhet til butikken og 50 meter når du er inne i butikken (sistnevnte for Retargeting-taktikker).

De sammenlignet Proximity med de fire (4) andre programmatiske annonsegruppene, for på denne måten å sammenligne epler med epler!

«Resultatene er oppsiktsvekkende! Annonsegruppen Proximity skiller seg signifikant fra øvrige annonsegrupper (satt opp som en tradisjonell Programmatic leveranse) og viser 3,8x mer engasjement og involvering online – og fulle parkeringsplasser i butikk!»

10% av budsjettet leverte 40%(!) av engasjementet. Det er med andre ord på tide å komme igang med Proximity – teamThumbAd hjelper deg helt sikkert igang!

100% Fremtidsrettet og vil vite mer?

Tag: , , , ,
Category:

Leave a comment