Programmatic Insights

Gjør det enklere å bli kunde av dere

By Tor Olav Haugen, posted on October 28, 2016

Gjør det enklere å bli kunde av dere

ThumbAd introduserer flere nye funksjoner for Display bannere. Vår erfaring er at folk vil ha enkle løsninger for å legge igjen sine kontaktpunkter. Fra brukerståsted er det ofte en barriere å legge igjen sine kontaktpunkter, samt at det oppleves som tidskrevende (spesielt på mobil).

NY Banner-funksjon som automatisk fyller inn kontaktinfo gjør det enkelt å bli kunde hos dere! Dere kan f.eks legge inn et auto SMS svar på nye kunder, og dere får alle kundehenvendelser til dere i sanntid. Da kan dere følge opp hver nye kundehenvendelse som i dag.

  • Brukervennlig på mobil, desktop og tablet
  • Perfekt når du har call-senter som løpende kan kontakte nye kunder
  • Ideelt når egen web-løsning kanskje er litt komplisert
  • Ideelt når dere er igang med nye versjoner av egen web-side og vil videreføre digital annonsering
  • Ideelt for Retail & B2B

Kuponger i 7 Eleven

Verdikupong for å trekke folk til butikk
Eksempelet er hentet fra en pågående leveranse for Ringnes, som gir folk mulighet til å kjøpe Imsdal Iste for en fordelaktig pris. Tusenvis av personer har klikket i banner, og mottatt kupong som kan benyttes 3x i butikkene til 7 Eleven.


Category:

Leave a comment