Programmatic Insights

ThumbAd danner fortroppen til norsk, disruptivt og spennende mediemiljø

By Tor Olav Haugen, posted on January 7, 2019

Du finner oss i Stortingsgaten 22

Vi vil dele litt mer informasjon med deg om vårt nye samarbeid med InSight AS som gikk inn på eiersiden hos oss på tampen av fjoråret. Selskapet ble etablert i 2008, gründerne i selskapet er Geir Kjærnes og Per Hæhre som selv har fartstid som toppledere i større norske medieselskaper som MTG, TV2 og Discovery. In Sight er et norsk, uavhengig mediebyrå, og jobber for en rekke norske annonsører. Forhold som kjennetegner de er, rimelig og rask levering, transparente betingelser og et meget kompetent fullservicebyrå.

Vi har følgende også et etablert strategisk allianse med selskaper som inngår under samme paraply her i Stortingsgaten 22; 

  • Omega Media AS | Gründer Erling Løken, etablert 2016. Selskapet har 14 medarbeidere i et rent digitalt miljø med hovedvekt på programmering, hjemmesider, søk, AdWords og innholdsmarkedsføring
  • Do it AS | Gründer Trond Killingstad, salgsdirektør i P4 de siste 25 årene og Harald Strømme, tidligere TVNorge. De tilbyr alt innen arrangementer, aktiviteter, nyåpninger m.v.
  • Big Blue AS | Gründer Alf Bendixen, fokus på Merkevare bygging, strategi og analyser. Bendixen er kjent som en av Norges ledende personligheter innen markedsføring og strategi.

I sum betyr dette at vi kan hjelpe dere med alt av deres markedsføringsbehov, fra analyse til distribusjon i alle kanaler.

I ThumbAd har vi full fokus på å bidra til bedre resultatoppnåelse for våre kunder, ved å være billigere på pris, samt bedre og smartere i leveranser. Vi introduserte Programmatisk AI i Q3, 2018, som kort forklart er kunstig intelligens vi benytter før, under, og etter leveranser for å gi våre kunder merverdi. Vi er nettopp ferdig med en leveranse for en av våre kunder hvor vi utelukkende har brukt informasjon fra Kunstig intelligens til å rekruttere nye kunder billigere. Vi har direkte sammenlignet med en ‘tradisjonell’ programmatisk leveranse i hele 2018, og vi finner at prisen per nye kunde reduseres med hele 63,1% – mer info her.

Vi drømmer om flere kunder i 2019, og vi setter gjerne av tid til å ta en helt uforpliktende prat med deg om felles muligheter i løpet av året. Book deg gjerne inn ved å velge et tidspunkt og format som passer deg, da vil du få møte noen av oss på teamet:

Du er hjertelig velkommen til å booke deg selv inn, ved å benytte en av linkene over.


Category: