Programmatic Insights

Regjeringspartiet Venstre velger ThumbAd som leverandør av Digital Annonsering for Valgkampen 2019!

By Tor Olav Haugen, posted on April 29, 2019

Regjeringspartiet Venstre velger ThumbAd som leverandør av Digital Annonsering for Valgkampen 2019!

Oslo, Norge (April 29, 2019)

Arbeidet med årets lokalvalg er allerede i gang og begge partene gleder seg til å utnytte teknologi til å nå ut til velgerne på en tydelig og relevant måte. Programmatisk annonsering gir Venstre mulighet til å innhente og bruke data på en helt ny måte som vil hjelpe dem å forstå og treffe velgerne deres bedre.

Vi har jobbet tett med ThumbAd i et halvår allerede og ser fram til det videre samarbeidet. De har verktøyene, teknologien og folkene vi trenger til en utfordrende lokal valgkamp. Spesielt gledelig er det å samarbeide tett med et gründerselskap om nye kommunikasjonsløsninger, sier Steinar Haugsvær, Kommunikasjonssjef i Venstre.

Samarbeidet omfatter teknologivalg, planlegging, oppsett og distribusjon av Programmatisk annonsering, samt kontinuerlig måling og analyse av markedsaktivitetene.

Venstre er partiet for gründere og med valget av oss som leverandør viser de at de tør å satse på unge gründer selskaper. ThumbAd har jobbet med Venstre i en liten periode allerede så vi vet hva vi går til. Det er inspirerende å jobbe med et dynamisk parti som Venstre som setter innsikt og analyse i førersetet når de skal nå ut til velgerne sine, sier Henning Feltstykket i ThumbAd AS.


Category: